• derulați în jos
  Suntem diferiți

  30 de ani

  de profesionalism

  Suntem diferiți

  CONSULTANȚĂ

  Suntem diferiți Ikon

  Împreună cu clienții noștri evaluăm necesarul cu mare grijă și elaborăm cea mai potivită soluție pentru învățământ primar, gimnazial și superior. La amenajarea sălii de curs suntem atenți la multe aspecte: adaptare la metode de predare-învățare în 8-12 ore, punem accent pe siguranță și mediu inspirativ, mobilier practic și rezistent. Punem la dispoziția clientului și mostre.

  Suntem diferiți

  suprafață de

  producție 15.000 m²

  Suntem diferiți

  Produsele noastre

  Suntem diferiți Ikon

  Produsele noastre sunt fabricate pentru mobilarea durabilă a instituţiilor, aceasta definește misiunea noastră în producție. Știm că mobilierul solicitat de partenerii noștri va fi dispus la uzură masivă. Pentru acesta este nevoie de rezistență bună la nivel calitativ înalt. Datorită proiectării în 2D și 3D cu un spectru larg de materiale lucrăm cu cadre metalice galvanizate, cromate sau de aluminiu, cu vopsire în câmp electrostatic, cu produse de tapițerie și tâmplărie, cu lemn masiv și plăci aglomerate din lemn și cu utilaje CNC pentru un mobilier modern, estetic, de valoare, cu rezistenţă sporită.

  Suntem diferiți

  livrare în

  toată țara

  Suntem diferiți

  livrare în toată țara

  Suntem diferiți Ikon

  Nu este nevoie să vă deplasați pentru a vă bucura de confortul mobilierului Alex. Autoutilitarele proprii și organizarea logistică garantează livrare flexibilă. Pentru județul Cluj asigurăm transport gratuit și asamblare, pentru clienții fideli chiar și cărarea mobilierului la etaj. Solicitatți oferta noastră pentru trasport!

  NOUTĂȚI

  Viitorul educației în învățământ

  Scopul nostru este de a ajuta toți participanții din învățământ cu cele mai bune echipamente și cel mai bun mobilier posibil pentru a putea profita la maxim de munca investită. În cadrul procesului didactic, pentru ca elevul să poată învăța motivat și cu suficientă concentrare -indiferent de vârstă- pe lângă metodologia educațională și curriculum, la fel de importante sunt și echipamentele folosite și sala de clasă. Așadar, ca să puteți alege cea mai eficientă soluție pentru orice idee de amenajare am adunat o gamă largă de mobilier din cele mai diverse modele.

  MAI DEPARTE

  Înscrieți-vă pentru newsletter!