derulați în jos
Suntem diferiți

30 de ani

de profesionalism

Suntem diferiți

Consultanță

Suntem diferiți Ikon

Împreună cu clienții noștri evaluăm necesarul cu mare grijă și elaborăm cea mai potrivită soluție pentru învățământ primar, gimnazial și superior. La amenajarea sălii de curs suntem atenți la mai multe aspecte: adaptare la diferite metode de predare-învățare, punem accent pe siguranță și mediu inspirațional, mobilier practic și rezistent, care să reflecte identitatea spațiului. Punem la dispoziția clientului și mostre.

300 m²

Mások vagyunk

Showroom

Suntem diferiți Ikon

Nu doriți să luați o decizie oarbă? - Vă invităm în showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, unde puteți vedea personal o parte din mobilierul nostru. Totodată împreună cu experții noștri puteți găsi cea mai bună soluție pentru investiția dumneavoastră, examinând atât părțile metalice, din lemn sau PAL cât și mostrele de culori.

Suntem diferiți

suprafață de

producție 15.000 m²

Suntem diferiți

Produsele noastre

Suntem diferiți Ikon

Misiunea noastră constă în a vă oferi produse de mobilier care să îndeplinească cele mai înalte standarde de rezistență, durabilitate și design. Produsele noastre sunt proiectate și construite pentru a rezista utilizării intense și pentru a face față uzurii masive. Alegerea materialelor de înaltă calitate pentru cadre metalice, plăci aglomerate, tapițerie și lemn masiv și utilizarea unor tehnici de fabricație avansate asigură durabilitatea, și longevitatea produselor. Prin intermediul proiectării 2D și 3D ajustăm și optimizăm designul înainte de producție, și folosind utilaje CNC, garantăm că fiecare piesă de mobilier este proiectată pentru funcționalitate maximă și aspect.

Suntem diferiți

livrare în

toată țara

Suntem diferiți

Livrare

Suntem diferiți Ikon

Echipa noastră pune accentul pe confortul dumneavoastră și se angajează să asigure o experiență de livrare fără griji. Vă garantăm o livrare sigură, eficientă și flexibilă în întreaga țară cu autoutilitarele proprii sau contractate, astfel încât să vă puteți bucura de achizițiile dvs. și pentru a vă face experiența de utilizare a mobilierului cât mai comodă și plăcută. Solicitați oferta noastră de transport!

NOUTĂȚI

PATURI ADI

Patul de grădiniță Adi va deveni preferatul copiilor și al doamnelor educatoare. Ușor și lavabil, poate fi folosit pentru a crea în câteva secunde un loc de relaxare după prânz. În limita stocului disponibil.

MAI DEPARTE

Înscrieți-vă pentru newsletter!