derulați în jos
Suntem diferiți

30 de ani

de profesionalism

Suntem diferiți

CONSULTANȚĂ

Suntem diferiți Ikon

Împreună cu clienții noștri evaluăm cu mare grijă necesarul și planurile de amenajare și elaborăm cea mai potivită soluție pentru învățământ preșcolar, creșă sau grădiniță. Toate aspectele sunt importante, dar punem accent pe siguranță și mediu inspirativ, mobilier practic și rezistent. Știm că educarea celor mici și siguranța sunt cele mai importante. Punem la dispoziția clientului și mostre.

Suntem diferiți

suprafață de

producție 15.000 m²

Suntem diferiți

Produsele noastre

Suntem diferiți Ikon

Produsele noastre sunt fabricate pentru mobilarea durabilă a instituţiilor, aceasta definește misiunea noastră în producție. Știm că mobilierul solicitat de partenerii noștri va fi dispus la uzură masivă. Pentru acesta este nevoie de rezistență bună la nivel calitativ înalt. Datorită proiectării în 2D și 3D cu un spectru larg de materiale lucrăm cu cadre metalice galvanizate, cromate sau de aluminiu, cu vopsire în câmp electrostatic, cu produse de tapițerie și tâmplărie, cu lemn masiv și plăci aglomerate din lemn și cu utilaje CNC pentru un mobilier modern, estetic, de valoare, cu rezistenţă sporită.

Suntem diferiți

livrare în

toată țara

Suntem diferiți

livrare în toată țara

Suntem diferiți Ikon

Nu este nevoie să vă deplasați pentru a vă bucura de confortul mobilierului Alex. Autoutilitarele proprii și organizarea logistică garantează livrare flexibilă. Pentru județul Cluj asigurăm transport gratuit și asamblare, pentru clienții fideli chiar și cărarea mobilierului la etaj. Solicitatți oferta noastră pentru trasport!

NOUTĂȚI

PATURI ADI

Patul de grădiniță Adi va deveni preferatul copiilor și al doamnelor educatoare. Ușor și lavabil, poate fi folosit pentru a crea în câteva secunde un loc de relaxare după prânz. În limita stocului disponibil.

MAI DEPARTE

Înscrieți-vă pentru newsletter!