derulați în jos
  Suntem diferiți

  30 de ani

  de profesionalism

  Suntem diferiți

  Consultanță

  Suntem diferiți Ikon

  Împreună cu clienții noștri evaluăm necesarul cu mare grijă și elaborăm cea mai potrivită soluție pentru învățământ primar, gimnazial și superior. La amenajarea sălii de curs suntem atenți la mai multe aspecte: adaptare la diferite metode de predare-învățare, punem accent pe siguranță și mediu inspirațional, mobilier practic și rezistent, care să reflecte identitatea spațiului. Punem la dispoziția clientului și mostre.

  300 m²

  Mások vagyunk

  Showroom

  Suntem diferiți Ikon

  Nu doriți să luați o decizie oarbă? - Vă invităm în showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, unde puteți vedea personal o parte din mobilierul nostru. Totodată împreună cu experții noștri puteți găsi cea mai bună soluție pentru investiția dumneavoastră, examinând atât părțile metalice, din lemn sau PAL cât și mostrele de culori.

  Suntem diferiți

  suprafață de

  producție 15.000 m²

  Suntem diferiți

  Produsele noastre

  Suntem diferiți Ikon

  Misiunea noastră constă în a vă oferi produse de mobilier care să îndeplinească cele mai înalte standarde de rezistență, durabilitate și design. Produsele noastre sunt proiectate și construite pentru a rezista utilizării intense și pentru a face față uzurii masive. Alegerea materialelor de înaltă calitate pentru cadre metalice, plăci aglomerate, tapițerie și lemn masiv și utilizarea unor tehnici de fabricație avansate asigură durabilitatea, și longevitatea produselor. Prin intermediul proiectării 2D și 3D ajustăm și optimizăm designul înainte de producție, și folosind utilaje CNC, garantăm că fiecare piesă de mobilier este proiectată pentru funcționalitate maximă și aspect.

  Suntem diferiți

  livrare în

  toată țara

  Suntem diferiți

  Livrare

  Suntem diferiți Ikon

  Echipa noastră pune accentul pe confortul dumneavoastră și se angajează să asigure o experiență de livrare fără griji. Vă garantăm o livrare sigură, eficientă și flexibilă în întreaga țară cu autoutilitarele proprii sau contractate, astfel încât să vă puteți bucura de achizițiile dvs. și pentru a vă face experiența de utilizare a mobilierului cât mai comodă și plăcută. Solicitați oferta noastră de transport!

  NOUTĂȚI

  DIFERENȚA DINTRE MODELE CU UȘI LUNGI/SCURTE/Z/ÎMPĂRȚITE

  Care sunt diferențele între modelele de dulapuri de vestiar? De ce este practic un dulap de vestiar cu ușă scurtă și ce înseamnă denumirea de ușă “Z” ? Ce recomandăm pentru vestiare industriale și care sunt așteptările care trebuie sau merită îndeplinite?

  MAI DEPARTE

  DESPRE NOI

  Din 2003 asamblăm și comercializăm mobilierul de vestiar al firmei mamă ALEX, un mobilier cu proiectare și producție cu vechime de 25 de ani, cu multe referințe frumoase în țară și în străinătate.

  MAI DEPARTE

  Înscrieți-vă pentru newsletter!