Suntem diferiți

30 de ani

de profesionalism

Suntem diferiți

CONSULTANȚĂ

Suntem diferiți Ikon

Împreună cu clienții noștri evaluăm cu mare grijă necesarul și planurile și elaborăm cea mai potivită soluție pentru unitatea solictantă. Toate aspectele sunt importante, dimensiuni, sitemele de vestiare alb-negru sau alegerea culorilor care se potrivesc cu imaginea firmei. La amenajarea vestiarelor suntem atenți la partea practică și soluțiile appreciate de clientele sau angajați utilizatori. Punem accent pe siguranță și mediu inspirativ, mobilier practic și rezistent.

Suntem diferiți

suprafață de

producție 15.000 m²

Suntem diferiți

Produsele noastre

Suntem diferiți Ikon

Produsele noastre sunt fabricate pentru mobilarea durabilă a instituţiilor - aceasta definește misiunea noastră în producție. Știm că mobilierul solicitat de partenerii noștri va fi dispus la uzură masivă. Pentru acesta este nevoie de rezistență mare la nivel calitativ înalt. Proiectarea se face în 3D cu un spectru larg de materiale -lucrăm cu cadre metalice galvanizate, cromate sau de aluminiu, cu vopsire în câmp electrostatic, cu produse de tapițerie și tâmplărie, cu lemn masiv și plăci aglomerate din lemn și cu utilaje CNC pentru un mobilier modern, estetic, de valoare, cu rezistenţă sporită.

Suntem diferiți

livrare în

toată țara

Suntem diferiți

livrare în toată țara

Suntem diferiți Ikon

Nu este nevoie să vă deplasați pentru a vă bucura de confortul mobilierului Alex. Autoutilitarele proprii și departamentul de logistică garantează livrare flexibilă. Pentru județul Cluj asigurăm transport gratuit și asamblare, pentru clienții fideli chiar și cărarea mobilierului la etaj. Solicitați oferta noastră pentru trasport!

NOUTĂȚI

DIFERENȚA DINTRE MODELE CU UȘI LUNGI/SCURTE/Z/ÎMPĂRȚITE

Care sunt diferențele între modelele de dulapuri de vestiar? De ce este practic un dulap de vestiar cu ușă scurtă și ce înseamnă denumirea de ușă “Z” ? Ce recomandăm pentru vestiare industriale și care sunt așteptările care trebuie sau merită îndeplinite?

MAI DEPARTE

DESPRE NOI

Din 2003 asamblăm și comercializăm mobilierul de vestiar al firmei mamă ALEX, un mobilier cu proiectare și producție cu vechime de 25 de ani, cu multe referințe frumoase în țară și în străinătate.