• Întrebări Frecvente

  Nu ne putem angaja pentru preluarea comenzilor de câte un produs, de aceea nu servim persoane fizice. Așteptămsolicitările dvs. și vă vom trimite oferta noastră de preț pentru proiectul dvs.!
  Nu ne putem angaja pentru preluarea comenzilor de câte un produs, de aceea nu servim persoane fizice. Așteptămsolicitările dvs. și vă vom trimite oferta noastră de preț pentru proiectul dvs.!
  Adresa cumpărătorului, datele de contact, persoana de contact, codul fiscal, produsele dorite, cantitățile și adresa de livrare.
  Atât pentru cadru metalic cât și pentru blaturi/șezuturi există nuanțe și culori cu preț inclus in cel al produsului. Tapiseriile sun categorizate de la I. la IV. Vă rugăm să ne contactați telefonic.
  Comanda vi se confirma prin e-mail cu număr de comandă cu seria KVAR urmat de un număr de ordine din categoria de produse din care face parte. Vă rugăm verificați toate datele confirmate prin acest formular.
  Termenul de livrare de pe formularul de confirmare este orientativ, în general este de 4-6 săptămâni de la data înregistrării și depinde în primul rând de volumul comenzilor și disponibilitatea materialelor. Ne dăm toată silința pentru menținerea termenelor de livrare și pentru aducerea lor cât mai aproape de data comenzii, pentru a putea servi pe toți cei interesați. Modificările trebuie făcute în scris cu aprobarea departamentului servicii clienți.
  Solicitați un nou termen de livrare. Comanda intră în producție doar după încasarea avansului.
  Prin viramnet bancar sau în limata de 5.000 ron, in numerar.
  Cu număr comandă sau număr factură, descrierea exactă a defectului și o poză.
  Vă trimitem mostre la adresa numită sau vă oferim ca și referință contact de la cea mai apropiată instituție.
  Diferite tipuri de folii și carton. Dacă livrarea se face de noi, răspundem de integritatea produselor până la predarea lor labeneficiar.
  Produsele se livrează asamblate, în forma finală, astfel sunt foarte puține cazuri în care șoferul este însoțit la predare. Mobilierul se descarcă în curtea/în fața imobilului, cu ajutorul Dvs., pentru care vă mulțumim.
  Prețurile sun texprimate in ron și nu conțin TVA sau costul transportului. Se referă la produsul de bază și nu conține supraprețuri. In caz de greșeală, ne menținem dreptul de modificare al prețurilor.

  Înscrieți-vă pentru newsletter!