DESPRE NOI

ISTORIA NOASTRĂ

Istoria noastră debutează în 1991, când schimbarea regimului a deschis calea spre înființarea unei afaceri de familie. Inițial, am pornit cu producția și comercializarea cretelor pentru tablele școlare. După un deceniu de creștere intensivă, astăzi compania noastră oferă locuri de muncă în producție și desfacere pentru o echipă de 130 de profesioniști, pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați.

Dorința noastră de a diversifica gama de produse pentru a le adapta la cerințele instituțiilor de învățământ, ne-a ghidat către extinderea portofoliului și către dezvoltarea altor linii de produse: personalul administrativ al şcolii avea nevoie de mobilier de birou, internatele de mobilier hotelier, cantinele de mobilier pentru restaurante, amfiteatrele de mobilier de conferinţă, iar în curtea şcolii era nevoie de mobilier stradal. Astfel, am ajuns la o ofertă completă și variată.

În 2003, am extins prezența noastră prin înființarea unei filiale și a unui punct de lucru în România, sub numele de SC Alex Mobilier Metalic și de Uz Didactic SRL, cu sediul în Cluj-Napoca. Acest demers a continuat sub conducerea administratorului Miklos Csilla, prin intermediul societății Dezmembrări Miki SRL, la punctul de lucru din Cluj, în comuna Gârbău, satul Nădășelu.

PRODUCȚIA

Misiunea noastră în producție se axează pe crearea de produse destinate mobilării durabile a instituțiilor. Suntem conștienți că mobilierul cerut de partenerii noștri va fi supus unei utilizări intense, ceea ce ne determină să punem un accent deosebit pe calitate și rezistență înaltă. În acest sens, proiectăm în mod meticulos în 2D și 3D, utilizând o gamă variată de materiale.

Lucrăm cu cadre metalice galvanizate, din oțel și aluminiu, aplicând tehnici de vopsire în câmp electrostatic. În completare cu utilizarea lemnului masiv și a plăcilor aglomerate din lemn integrăm și folosim produse de tapițerie și tâmplărie. Prin utilizarea utilajelor CNC dăm viață unui mobilier modern, estetic și valoros, care se remarcă prin rezistență sporită.

Investim în dezvoltarea continuă a echipamentelor de producție, punând în funcțiune pe lângă ehipamentele tradiționale mașini cu performanțe ridicatem, echipamente moderne cu control digital provenite din investiții recente. Totuși, cea mai prețioasă resursă pentru noi este omul. Profesioniștii din departamentele noastre tehnice, financiare și comerciale contribuie esențial la calitatea și succesul produselor noastre. Sistemul de management al calității asigură produse de înaltă calitate constantă.

Înscrieți-vă pentru newsletter!