• Viitorul educației în învățământ

  Plănuiți, aplicați pentru proiecte de dotare cu mobilier,
  amenajați cu noi

  Image

  Echipamente moderne pentru cele mai bune metode de educație

  Scopul nostru este de a ajuta toți participanții din învățământ cu cele mai bune echipamente și cel mai bun mobilier posibil pentru a putea profita la maxim de munca investită. În cadrul procesului didactic, pentru ca elevul să poată învăța motivat și cu suficientă concentrare -indiferent de vârstă- pe lângă metodologia educațională și curriculum, la fel de importante sunt și echipamentele folosite și sala de clasă. Așadar, ca să puteți alege cea mai eficientă soluție pentru orice idee de amenajare am adunat o gamă largă de mobilier din cele mai diverse modele.

  Image
  Image
  Image

  MOBILIER

  SĂLI DE CLASE (I11)

  Punctul nostru forte este oferta pentru amenajarea completă a instituțiilor de învățământ și a sălilor de clasă. Mobilierul nostru oferă suport pentru metodele noi de predare în funcție de scopurile educative, se adaptează atât activitățilorilor de învățare diferențiate pe fiecare proiect sau elev cât și cerințelor învățământului clasic cu prezentări frontale. Oferim mobilier reglabil pe inălțime și echipamente care pot fi regrupate cu ușurință.

  Image
  Image

  MOBILIER

  LABORATOR INFORMATICĂ (I11)

  În instituțiile de învățământ laboratorul de informatică este de maximă importanță pentru a crește capacitatea de invenție a elevilor și de cercetare tehnologică și științifică. Ne gândim la un laborator dotat cu calculatoare performante și practice, care atrage atenția elevilor, stimulează interesul și entuziasmul lor pentru tehnologia informației și comunicațiilor. Cu dotarea potrivită studenții se pot concentra pe învățarea și dezvoltarea abilităților de calculator, programare și automatizare.

  Image
  Image
  Image
  Image

  MOBILIER

  LABORATOR BIOLOGIE (I11)

  Nicio lecție de biologie nu este completă fără o demonstrație practică. Biologia este o materie științifică, deci trebuie învățată prin metoda experimentală. Laboratorul facilitează predarea lecțiilor de biologie, care devin mai interesante și mai ușoare de înțeles.

  Image
  Image

  MOBILIER

  LABORATOR FIZICĂ (I11)

  Laboratorul de fizică îi ajută pe elevi să perceapă relevanța teoriei. Conceptele de bază prind astfel înțeles în mintea elevilor. Ei vor înțelege diferența dintre teorie și aplicare în practică. Laboratorul de fizică îi ajută pe elevi în abordarea subiectivă a temei.

  Image
  Image
  Image
  Image

  MOBILIER

  LABORATOR CHIMIE (I11)

  Crearea cadrului pentru educației prin experimente. În laboratorul de științe ne așteptăm ca elevii să se cufunde în interacțiunea creativă a observației, experimentării și concluziilor teoretice, înțelegând astfel procesele. Mobilierul nostru a fost conceput pentru realizarea unui laborator școlar care susține predarea disciplinei de chimie conform metodelor pedagogice moderne. Echipamentul special se adaptează la condițiile de învățământ profesional, ține cont de metoda de lucru și de mișcarea în timpul orelor, în plus asigură și alimentarea completă a utilității.

  Image

  MOBILIER

  CABINETE ȘCOLARE (I11)

  S-a dovedit în nenumărate situații că implicarea elevilor crește dacă creăm un spațiu de învățare suficient de flexibil și reconfigurabil: Alex Mobilier trebuie să ofere în continuare un mediu clar și practic pentru exerciții în continuă dezvoltare. Oferim soluții adaptate diferitelor nevoi.

  Image
  Image
  Image

  MOBILIER

  CABINET EDUCAȚIE MUZICALĂ (I11)

  Instrumentele, partiturile și uniformele sunt elemente importante ale spațiului orchestral și vocal. În timpul orelor de muzică este important să se dezvolte abilitățile de cooperare între elevi, iar acesta se poate realiza cu ajutorul amenajării corespunzătoare a spațiului disponibil. Uitați de scaune cu spătar rigid, treceți la o soluție ergonomică alegând scaunele noastre, care pot fi rearanjate rapid între exerciții în grupuri, combinate și secționale. Cu dulaurile noastre se pot depozita în siguranță instrumente muzicale de diferite dimensiuni.

  Image

  MOBILIER

  CABINET EDUCAȚIE PLASTICĂ (I11)

  Asigurați-vă că operele de artă sunt în siguranță. Cel mai important lucru este ca studenții să poată acorda atenție creațiilor interesante, stimulative. Inovațiile noastre de design inteligent asigură săli aerisite și stocarea ergonomică a dispozitivelor. Mobilierul nostru pentru săli de artă ajută profesorii să pună în practică idei care încurajează imaginația fără limite a elevilor.

  Image
  Image
  Image

  MOBILIER

  CREȘĂ (0-3 ANI) (I11)

  Un spațiu creativ pentru cei mici unde pot lua parte la acticități într-un mediu sigur și stimulativ. Mobilierul nostru oferă o ergonomie remarcabilă atât pentru joacă, cât și pentru relaxare. Toate produsele noastre sunt rezistente la impact, ușor de întreținut și proiectate pentru o durată lungă de viață.

  Image

  MOBILIER

  GRĂDINIȚĂ (3-6 ANI) (I11)

  Din punct de vedere al dezvoltării abilităților copilului este extrem de important ca pe lângă jocurile de grădiniță să îi introducem treptat în activități educaționale simple, individuale și de interacționare în grup. Pentru ca preșcolarii să poată participa la jocuri educaționale cu suficientă motivație și concentrare este nevoie de un spațiu amenajat corespunzător, care îi va stimula și va fi cadrul pentru joacă. În nicio altă activitate un copil nu dă dovadă de atâta perseverență, intenție, neobosit, ca într-un joc. Amenajare flexibilă în toate sensurile: mobilier cu dimensiuni adaptate pentru comoditatea fiecărei grupe de vârstă, forme care pot fi rearanjate ușor și rapid în funcție de activități.

  Image
  Image
  Image

  MOBILIER

  STEP BY STEP (I11)

  Sala de clasă primitoare. Mediu educațional interactiv și antrenant. Un loc minunat pentru colaborare care îi inspiră pe toți să-și realizeze cele mai bune idei. Permite elevilor și profesorilor să organizeze rapid și optim fluxurile de activități în procesul de învățare prin descoperire și interacțiune cu mediul și să creeze mediul favorabil formării elevilor în funcție de aptitudinile, dorințele și interesele lor. În doar câteva secunde poate fi rearanjat pentru activități diferențiate. Adaptați mediile de educare din învățământul românesc și îndrumați-vă colegii către noi metode de învățare!

  Image

  MOBILIER

  ATELIERE DE PRACTICĂ (I11)

  Mobilierul atelierelor de practică cu adevărat de înaltă calitate este cunoscut prin faptul că este de neobservat: nu distrage atenția elevilor de la sarcinile lor care necesită concentrare mare, toate elementele sunt la îndemână în timpul lucrului și nu obosesc copiii când stau mult timp șezând sau în picioare. Mobilierul funcționează în armonie cu echipamentele atelierului și instrumentele educaționale.

  Image
  Image
  Image

  ECHIPAMENTE

  INFORMATICĂ, PENTRU SALA DE CLASĂ (I9)

  În mediul educațional digitalizat informațiile sunt transmise elevilor într-un mod modern, cu numeroase elemente vizuale, ceea ce ajută la înțelesul materiei precum și la evaluarea ușoară și rapidă a cunoștințelor. Acest feedback oferă profesorilor posibilitatea de a separa grupuri, de a-i identifica pe cei care au performanțe mai bune și de a-i ajuta pe cei rămași în urmă. Această abordare educațională, echipamentele de info-comunicare și conceptele de clasă care asigură variabilitatea contribuie toate la crearea noului mediu educațional.

  Image

  MOBILIER

  LABORATOR INFORMATICĂ (I13)

  În oferta noastră regăsiți calitatea în monitoare interactive integrabile perfect prin tehnologia digitală furnizată și în mobilierul care servește utilizarea ergonomică a dispozitivelor digitale. O investiție inteligentă în educare despre tehnologiile viitorului va da roade multiple!

  Image
  Image
  Image

  ECHIPAMENTE

  DIGITAL PENTRU LABORATOR ȘCOLAR (I11)

  Pentru a dobândi în mod eficient cunoștințe moderne și competitive, este necesar să lăsăm în urmă vechea metodologie de predare statică. Cu cele mai recente echipamente digitale posibilitățile de dezvoltare abilităților și dobândire de cunoștințe sunt aproape nesfârșite, fie că este vorba de animație, conținut interactiv sau modelare. Noua metodologie îi ajută foarte mult pe elevi să înțeleagă cele mai complicate relaționări și sintetizări și să învețe programa cu ușurință și motivație.

  Image

  ECHIPAMENTE

  SMARTLAB (I11)

  Experiențe de învățare de nouă generație. Mobilierul și echipamentele incluse în oferta SmartLab oferă o metodologie eficientă pentru a facilita implementarea activităților și programelor de colaborare, învățare și interacționare la scară largă. SmartLab este cel mai bun mediu didactic cu echipamente digitale pentru a ajuta și îndruma în dezvoltarea abilităților în lumea virtuală.

  Image

  Înscrieți-vă pentru newsletter!