• DESPRE NOI

  ISTORIA NOASTRĂ

  Istoria începe în anul 1991 când schimbarea regimului a oferit posibilitatea înființării unei afaceri familiale care, care în acel moment a însemnat turnarea și valorificarea cretei pentru table școlare. După un deceniu de creștere intensivă compania azi oferă loc de muncă în producție și desfacere pentru 130 de oameni pe 14.000m2. Străduința pentru diversificarea produselor căutate de instituțiile de învățământ a condus la întregirea portofoliului pentru învățământ și înființarea celorlalte linii de produse: direcțiunea școlii avea nevoie de mobilier de birou, internatele de mobilier hotelier, cantinele de mobilier pentru restaurante, amfiteatrele de mobilier pentru săli de conferință, iar în curtea școlii era nevoie de mobilier stradal. De aici oferta completă. Direcțiile formate au crescut apoi în ramuri, formându-se după cerințe și tendințele pieței, oferind o paletă diversificată de produse, combinații de materiale și culori.

  În anul 2003 se înființează filiala și punctul de lucru din România, SC Alex mobilier metalic și de uz didactic SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, activitate continuată apoi de administratorul Miklos Csilla prin societatea Dezmembrări Miki SRL la punctul de lucru din Cluj, comuna Gârbau, sat Nădășelu.

  PRODUCȚIA

  Produsele noastre sunt fabricate pentru mobilarea durabilă a instituțiilor, aceasta definește misiunea noastră în producție. Știm că mobilierul solicitat de partenerii noștri va fi dispus la uzură masivă. Pentru acesta este nevoie de rezistență bună la nivel calitativ înalt. Datorită proiectării în 2D și 3D cu un spectru larg de materiale lucrăm cu cadre metalice galvanizate, cromate sau de aluminiu, cu vopsire în câmp electrostatic, cu produse de tapițerie și tâmplărie, cu lemn masiv și plăci aglomerate din lemn și cu utilaje CNC pentru un mobilier modern, estetic, de valoare, cu rezistență sporită. Echipamentele de producție sunt în continuă dezvoltare, mașinile de înaltă performanță funcționează cu comandă numerică. Cea mai valoroasă resursă este însă omul, profesioniștii din departamentul tehnic, financiar și comercial.

  Înscrieți-vă pentru newsletter!